Counter-Strike: Global OffensiveNyhed

Vi satte os sammen og så Astralis tæske Avangar

Skrevet af 9. september 2019 No Comments

Over de sidste to uger har der været spillet Starladders Major i Berlin.

En Major turnering er den mest prestigefyldt turnering man kan vinde i Counter-Strike. Derfor besluttede vi fra Kolding Esport at sætte os sammen for at se finalen i vores forenings lokale i Bygning 5 ved Nicolai pladsen.

Resultatet overraskede ingen af deltagerne og der var få, som heppede på Avangar af ren medlidenhed og for at gøre kampen mere spændende for sig selv. For denne finale kamp var en ren nedslagtning.
Her var kvartfinale kampen mod Team Liquid lidt mere spændende og selv semifinalen mod NRG, som også er et ret nyopstartet hold, var mere spændende.
Avangar fik kort sagt mega smæk af de danske topspillere.

Selve arrangementet blev sponsoreret af vores nabo Nicolai Café, som leverede 15 pizzaer, så deltagerne fik noget godt at spise. Og der blev solgt sodavand ved siden af, hvor overskuddet er gået til foreningen.

Set i bakspejlet var arrangementet rigtig hyggeligt og sjovt for de fleste, store som små. Hvor vi havde ryddet et af bordene for at have plads til at kunne spise pizza og drikke sodavand, uden at det røg i vores tastaturer ol. Og der var samtidig stadig sat nogle af vores computere til, så man kunne underholdes før kampstart.

Deltagerantallet var udmærket. Vi nåede at ramme 17 deltagere men og der kunne faktisk heller ikke være plads til mange flere før det var helt klemt i vores lille forenings lokale 🙂

Næste gang må vi igen søge et samarbejde med Nicolai Biograf, så vi kan komme ind og se Major finale i den lokale biograf.