GenereltNyhed

Velkommen til Middelfart Sparekasse

Skrevet af 28. februar 2018 marts 14th, 2019 No Comments

Det er med stor glæde, at vi kan præsentere Middelfart Sparekasse, som har valgt at støtte op omkring Kolding Esport. Der er tale om et anseeligt beløb, som I første omgang vil gælde for 2018.

Vi er rigtig glade for at Middelfart Sparekasse ønsker at bakke op om Esport generelt også endda i Kolding Esport. Det betyder rigtig meget for Kolding Esport, at erhvervslivet i og omkring Kolding støtter op da vi er en frivillig baseret forening og derfor lever af den støtte vi får. De talenter vi udvikler har brug for det bedste udstyr samt undervisning og det hjælper Middelfart Sparekasse os på vej med“, udtaler Martin Hansen, Formand i Kolding Esport.

– Middelfart Sparekasse er gået fra at have været en lille fynsk sparekasse i godt 135 år. I 1990 tog de springet over Lillebælt og i 2013 åbnede de to nye afdelinger i henholdsvis Esbjerg og Aarhus, og i 2014 kom afdeling i Hørning til. I december 2015 åbnede de deres 18. afdeling. Den har til huse i Tinghusgade i Svendborg. De er ca. 300 medarbejdere i Sparekassen.

Læs meget mere på deres hjemmeside www.midspar.dk