Counter-Strike: Global OffensiveGenereltLeague of LegendsNyhedOverwatch

Varsling – Kolding Esport og Bramdrupdam Knights fusionerer

Skrevet af 11. marts 2018 marts 14th, 2019 No Comments

2018 tegner allerede til at være et rigtig godt år for Kolding Esport, hvor vi allerede nu har landet en kort varig aftale med Middelfart Sparekasse Kolding. Vores medlemstal stiger og vi har fået flere frivillige instruktører til at undervise i CS:GO.

Det er med stor glæde at vi i Kolding Esport kan annoncere den næste store nyhed, nemlig at Kolding Esport og Bramdrupdam Knights fusionere.

Kolding Esport og Bramdrupdam Knights har allerede i dag et tæt samarbejde om blandt andet udviklingen af e-sport i Kolding Kommune, og fusionen mellem vores to foreninger vil samle kræfterne yderligere og udnytte de stærke samarbejdsrelationer.

Bramdrupdam Knights blev stiftet i oktober 2017 i samme ombæring som det nye e-sport lokale i Bramdrupdam hallen blev offentliggjort og har siden da kørt deres forening i samarbejde med Bramdrupdam hallen.

Formand for Kolding Esport, Martin Hansen udtaler:
“I en tid, hvor e-sport er i en kæmpe vækst er der behov for at vi står sammen om det fælles mål, i stedet for kæmpe om, hvem der har den bedste forening. Vi har igennem længere tid haft møder med Bramdrupdam Knights omkring en mulig fusion, da vi vil stå stærkere som en samlet forening i Kolding. Jeg er derfor rigtige glad for at vi blev enige om den løsning vi er nu kommet frem til”.

Det kommer ikke til at have nogen større betydning for medlemmerne i Kolding Esport, da Kolding Esport forbliver den forening den hidtil har været. Vi får tilført yderligere frivillige kræfter og ressourcer fra Bramdrupdam Knights men forbliver under vores fane og i vores velkendte røde og hvide farver.

Vi vil dog allerede nu gerne gøre vores medlemmer samt forældrene opmærksomme på, og varsle at der kommer til at ske en kontingent ændring igen til næste generalforsamling. Dette indebære at vi ønsker at overgå til en ny kontingents løsning, som vi vil annoncere yderligere om i 2018.