ForniteNyhed

Tre nye Fortnite trænere starter hos Kolding Esport

Skrevet af 22. juli 2019 No Comments

Vi har i sæson efterår 2018 og forår 2019 oplevet en virkelig stor interesse for spillet Fortnite i vores esport setting. I efteråret 2018 besluttede vi os for at starte det op hos Kolding Esport og i februar 2019 måtte vi starte et helt nyt hold op med plads til yderligere 10 Fortnite spillere. Og ventelisten er stadig ikke blevet mindre.

Her ved udgangen af sæson forår 2019 har to af vores trænere Morten Thomsen og Jens Lundhede valgt at sige pænt tak og farvel til samarbejdet hos Kolding Esport.
Heldigvis har det været muligt at finde nok trænere til at dække ind for disse to profiler.

Vores træner Alexander Gammelgaard, der har undervist hos os lige siden februar sammen med Morten Thomsen, vil nu få selskab af Markus Krogh. Hvor Anders Nielsen og Jonas Hansen vil få ansvaret for onsdags holdet, som Jens Lundhede førhen underviste.

Herunder kan i læse lidt mere om de nye trænere der kommer til at have sin gang i Kolding Esport:

Trænernes oplysninger

Navn: Anders Nielsen
Nickname: LeverPåStej
Fødselsdato: 23-07-2000
Gaming historie og vejen til esport: Nu hvor jeg er 00 barn så startede jeg med at game på mine forældres ps1 og fik også min helt egen gameboy og senere hen en nintendo DS, senere henne i mine folkeskoleår har jeg haft en bærbar som jeg tog med hjem til mine venner eller omvendt hvor vi vil spille minecraft eller league of legends. Efter mange års gaming erfaring har jeg haft lysten til at lære fra mig, give min taktisk viden videre til en ny generation, så de kan mærke den sammen passion jeg havde for gaming da jeg var helt lille, og stadig har.

 

Navn: Jonas Meiling Hansen
Nickname: XSuttenX
Fødselsdato: 27-08-1999
Gaming historie og vejen til esport: Ligesom mange andre børn som kom fra min generation oplevede jeg gaming for første gang med Playstation 1. Dette startede en gnist i mig som virkelig tog fat. Da jeg blev lidt ældre fik jeg min første computer af mine forældre, og dette var virkelig en opgradering fra Playstation. Jeg begyndte på spil som Minecraft, Counter Strike og League Of Legends, og det var også i dette stadie jeg kunne mærke min konkurrenceevne i gaming. Jeg satte stor fokus i at spille godt og vinde, og dette gjorde mig bedre og bedre.
Jeg håber på at kunne give min passion for gaming videre til de næste generationer så de kan mærke samme passion for gaming som jeg. 

 

Navn: Markus Højvang Krogh
Nickname: TheHook
Fødselsdato: 01-11-1999
Gaming historie og vejen til esport: Siden første gang jeg satte mig ved den gamle Playstation 2 har jeg altid gamet. Det kravlede hurtigt ind under huden på mig og siden er jeg aldrig stoppet. Jeg fik første gamer computer i en ung alder og begyndte hurtigt at bruge meget af min tid bag skærmen. Det startede alt sammen med Counter Strike Source, men jeg var aldrig blind for at give andre nye spil chancen. Det var også den måde jeg fik kendskab til Fortnite og begyndte at gå mere op i gaming. Min passion for gaming har altid været meget støttende fra min families side og de har haft forståelse for at det var det jeg kunne lide at lave. Jeg har til mål som træner at give den glæde jeg har med gaming videre til en ny generation. De skal helt klart have samme oplevelse og forhåbentlig også bedre oplevelser end jeg har haft!

Hvad er din motivation for at træne i Kolding Esport?

Anders: Min motivation er at give den samme glæde for gaming videre til nykommere, om man bare vil det for sjovt eller tage det seriøst.

Jonas: Jeg håber på at kunne motivere og træne unge i esport da jeg mener at spil kan være et helt fantastisk fristed og socialt arrangement for alle. 

Markus: Jeg har altid været rigtig glad for at lære fra mig og synes det er en fed måde hvor jeg kan give spillere oplevelsen og den erfaring jeg har videre. Jeg håber også vi kan få et fedt hold samt et godt fællesskab op at køre. Det er det jeg stræber efter og det som motiverer mig.

Hvorfor er du netop interesseret i Fortnite?

Anders: Jonas og Jeg startede i S2 (Fortnites 2. sæson) og blev med det samme hooked på spillet, vi havde førhen spillet “player unknowns battlegrounds” (PUBG) men følte det var for tamt. Det førte til at vi ville prøve Fortnite, de flotte farver, dejlig optimeret grafik, og en helt igennem fantastisk bygge funktion, samt en god del karakter skabning, så alle spillere har deres eget “look”.

Jonas: Anders og jeg har i mere end 6-7 år spillet mange forskellige spil sammen, Counter Strike, League Of Legends, Minecraft mm. Fortnite var blot endnu et nyt spil som vi skulle prøve, dog fangede Fortnite interessen stort set med det samme, vi blev opsatte på at skulle kæmpe os frem i Leaderboards og har spillet fremragende lige siden. 

Markus: Tilbage i starten af Season 2 blev jeg for alvor hooked på spillet. Jeg havde fundet et spil som var noget helt andet end jeg havde prøvet før, men havde potentialet til at blive noget stort. Jeg begyndte at bruge alt min fritid sammen med mine venner og vi fik hurtigt et flair for spillet. Fortnite er også et spil der ikke rigtig var set før og det skabe hurtigt stor interesse for mig. Jeg blev hurtigt en stor fan… Og det er jeg stadig!

Sæson efterår 2019 bliver noget nyt

Vi vil i løbet af efteråret 2019 inddele spillerne efter ambitionsniveau samt nuværende mekaniske evner i Fortnite, ligesom vi har en niveau inddeling i Counter-Strike.
Det betyder at man vil kunne komme til at skulle træne en anden dag end den dag man trænede på før sommerferien.
Hold øje med Holdsport og jeres indbakke da vi kommer til at flytte lidt rundt i løbet af de første træninger.

Flytningen sker således:
– Vi tager kontakt til spilleren direkte til træningen og snakker med dem om at flytte hold, hvis vi mener at spilleren performer bedre eller bare kommer for det sociale.
– Vi flytter personen på Holdsport til det andet hold.
– Så skal spillerne simpelthen bare møde op en anden dag derefter.