Skip to main content
Counter-Strike: Global OffensiveNyhed

Vi søger nye Counter-Strike trænere til nybegynderne

By 3. juni 2020No Comments

Vi søger som udgangspunkt to nye trænere til vores nybegynder hold i Counter-Strike: Global Offensive ude i Bramdrupdam.
Da det er nybegyndere med niveau op til Gold Nova Master behøver man heller ikke selv være en mester til Counter-Strike. Vi har i forvejen et godt træner team som har lavet en del undervisningsmateriale, som man kan bruge i sin træning.
Det betyder at vi søger efter en person, der har en interesse for esport, der kunne tænke sig at hjælpe til i foreningslivet og sidst men ikke mindst, få frivilligt arbejde på sit CV, mens man laver det man synes er sjovt.

“Da det er nybegyndere med niveau op til Gold Nova Master behøver man heller ikke selv være en mester til Counter-Strike.”

En rigtig god profil til denne post er en engageret person der følger med i diverse professionelle turneringer, men ikke nødvendigvis spiller Counter-Strike.

Træningen som man skal varetage er i Bramdrupdam Sports- og mødecenter på Bramdrupskovvej 110. I lokalet herunder:

Der er 10 PC’er med alt udstyr til rådighed samt en projektor der kan kobles på den en af PC’erne, som man kan undervise ud fra.

Undervisningen foregår to gange i ugen, mandag og onsdag i tidsrummet 17:00 – 19:00.

Ansøg om at blive Counter-Strike træner for nybegynderne i Bramdrupdam direkte til vores formand på martin@koldingesport.dk