GenereltNyhed

PwC bliver en del af Kolding Esport

Skrevet af 19. december 2019 No Comments

Vi er i dag glade for at kunne offentliggøre vores samarbejde med PwC, som har valgt at støtte foreningen. Det har betydet, at vi kan udvide med tre nye computerstationer. Vi er glade for at have PwC med som sponsor, og samarbejdet med PwC betyder, at vi går fra at have 13 til at have 16 computerstationer nu, hvilket også betyder, at vi får plads til nye medlemmer.

“Vi er rigtig glade for at PwC har valgt at gå ind og støtte lige netop os med tre computerstationer. Vi har nu nået vores delmål om at udnytte lokalets potentiale fuldt ud og få plads til endnu flere medlemmer. Det betyder, at vi nu kan øge holdstørrelsen på fem af vores esporthold,” siger Martin Johansen, formand i Kolding Esport

2020 bliver også et interessant år for vores forening. Vi har i slutningen af året haft nogle spændende møder med blandt andet skoler og erhvervslivet, som vi forhåbentligt kan skrive mere om i det nye år. Lige nu arbejder vi på at få esport ud som valgfag, og noget tyder på, at vi har fået tre store lokale skoler med på ideen. For at indfri foreningens visioner ved vi, at det er vigtigt at få samarbejdspartnere med fra erhvervslivet, og vi ønsker at gøre os så attraktive som overhovedet muligt. Sponsoratet med PwC er et stort skridt på vejen, og vi håber på at kunne få yderligere spændende samarbejdspartnere koblet til vores forening.

“Esport er i en rivende udvikling, og i PwC ønsker vi at støtte op om lokale initiativer og bruge vores viden og kompetencer til at engagere os i samfundet bl.a. ved at skabe bedre rammer for børn og unge, herunder være med til at bidrage til at udvikle deres digitale kompetencer gennem esport,” siger Lars Almskou Ohmeyer, partner i PwC.