Generelt

Pige loge spillede CS og LOL i Kolding

Skrevet af 24. november 2017 No Comments

Den 27. Oktober, var der en ung dame der henvendte sig til mig for at hører om de kunne bruge nogle timer hos os, for at lærer lidt om e-sport og prøve det selv.

 

Det synes jeg var en sjov historie jeg gerne ville dele og fortælle lidt om, for at kaste lys over alsidigheden af e-sport og underholdningsværdien af det.

 

Jeg havde sat et 3 timers forløb op til dem, som indeholdte 30 minutters snak om teori / introduktion til e-sporten og de forskellige spil man spiller, hvornår det bliver kaldt e-sport og sidst men ikke mindst var der en spørgerunde hvor vi lige kunne diskuterer e-sportens fremtid i Kolding og detaljer om spil.

 

Vi var så heldige at kunne kombinierer deres loge dag med vores bootcamp, der blev afholdt d. 17.-19. november, så vi havde stillet fem computere op så vi kunne gå lige fra et klasselokale ind til en gymnastiksal hvor de fem kvinder kunne sætte sig ved hver deres computere.

Jeg havde fuldstændig undervurderet hvor meget man skal være over nogle totale nybegyndere, så derfor var både de og jeg glad for at resten af de frivillige og endda nogle elever ville hjælpe til med at forklare spillende og hvordan de bevægede sig rundt.

 

Det lod til at være en sjov oplevelse for pige logen. Vi synes også det var temmelig sjovt at undervise nogle helt grønne og at introducerer dem til vores univers.

 

Har i nogle spørgsmål til artiklen, er i velkommen til at stille dem i kommentarfeltet nedenunder.