Skip to main content

OM OS

Hvem er vi?

Kolding Esport er en Esports forening stiftet i november 2016 med det mål for øje at skabe en forening, hvor børn og unge kan samles omkring deres fælles interesse i trygge faste rammer. Kolding Esport ønsker blandt andet at sætte fokus på et sundt læringsmiljø for individer, der elsker computerspil og esport.

Vores fysiske forening vokser hastigt, og vi er begejstret for den store opbakning, vi allerede får. Det er på grund af netop den opbakning, at vi nu er oppe på en del sideløbende hold i foreningen, hvor glade og kompetente instruktører møder op for at undervise i henholdsvis Counter-Strike: Global Offensive, Overwatch, Fortnite og League of Legends. Vores bestyrelse, instruktører og administration består af ildsjæle og personer med erfaring fra e-sportens verden, som ønsker at bidrage til en stærk e-sport kultur i Kolding kommune.

I Kolding Esport henter vi i samarbejde med UngKolding børne- og straffeattester fra alle vores instruktører og de bestyrelsesmedlemmer, der har med Jeres børn at gøre. Kolding Esport er herudover også medlem af DGI. På denne måde sikrer vi en ren omgangskreds og vi sørger for at Jeres børn er i trygge hænder hos Kolding Esport.

Mission og vision

Vi vil sammen med spillere og undervisere skabe et fedt miljø for individer, der elsker computerspil. Esport er mere end blot computerspil og usunde madvaner, det ønsker vi at give den almene borger bedre kendskab til.

Vores vision er at imødekomme standarden for talentudvikling i Danmark og udvikle talenter samt hjælpe spillere med at opnå deres personlige mål.

Vi har lokaler og udstyr

Vi måler fremgang

Vi udvikler talenter

Vi har fokus på teamwork
80
Medlemmer
1000
Følgere på Facebook
150
Instagram følgere

Counter-Strike trænere

Fortnite trænere

Hearthstone trænere

Fysioterapeut

Mød bestyrelsen