OM OS

Hvem er vi?

Kolding E-sport er en E-sports forening stiftet i november 2016 med det mål for øje at skabe en forening, hvor børn og unge kan samles omkring deres fælles interesse i trygge faste rammer. Kolding E-sport ønsker blandt andet at sætte fokus på et sundt læringsmiljø for individer, der elsker computerspil og e-sport.

Vores fysiske forening vokser hastigt, og vi er begejstret for den store opbakning, vi allerede får. Det er på grund af netop den opbakning, at vi nu er oppe på en del sideløbende hold i foreningen, hvor glade og kompetente instruktører møder op for at undervise i henholdsvis Counter-Strike: Global Offensive, Overwatch, Fortnite og League of Legends. Vores bestyrelse, instruktører og administration består af ildsjæle og personer med erfaring fra e-sportens verden, som ønsker at bidrage til en stærk e-sport kultur i Kolding kommune.

I Kolding E-sport henter vi i samarbejde med UngKolding børne- og straffeattester fra alle vores instruktører og de bestyrelsesmedlemmer, der har med Jeres børn at gøre. Kolding E-sport er herudover også medlem af DGI. På denne måde sikrer vi en ren omgangskreds og vi sørger for at Jeres børn er i trygge hænder hos Kolding E-sport.

Mission og vision

Vi vil sammen med spillere og undervisere skabe et fedt miljø for individer, der elsker computerspil. E-sport er mere end blot computerspil og usunde madvaner, det ønsker vi at give den almene borger bedre kendskab til.

Vores vision er at imødekomme standarden for talentudvikling i Danmark og udvikle talenter samt hjælpe spillere med at opnå deres personlige mål.

Vi har lokaler og udstyr

Vi måler fremgang

Vi udvikler talenter

Vi har fokus på teamwork
80
Medlemmer
1000
Følgere på Facebook
150
Instagram følgere

Mød bestyrelsen

CS:GO trænere

Arni i Dali

CSGO træner i Bygning 5

Nick: HeaRTh
Fødselsår: 1993
Arni har spillet siden han fik sin første computer i 2004. Han har spillet mange spil, fra Wolfenstien ET, World of Warcraft og Counter-Strike: Source. Han startede for alvor med Counter-Strike: Global Offensive da han fik beta i 2012 og spillede med forskellige hold til LANs og online. Arni har ligger fast i Global Elite rank. Han flyttede til Kolding i 2015 og tog en HF, nu arbejder han som lagermedarbejder og bruger fritiden på CS:GO med sit eget hold hos Kolding Falcons.

Mogens Knudsen

CSGO træner i Bygning 5

Nick: Muggek
Fødselsdato: 1989
Bio er på vej

Ditte Cecilie Sørensen

CSGO træner i Bygning 5

Nick: dittecs
Fødselsår: 1995
Bio er på vej

Henrik Lycke Thomsen

CSGO træner i bramdrupdam

Nick: Honne
Fødselsår: 1981
Bio er på vej

Henrik Strandby

CSGO træner i Bramdrupdam

Nick: Strandby
Fødselsår: 1992
Henrik har altid boet i Kolding på nær et enkelt år i USA, han har kun spillet Counter-Strike på computer og det startede i en ung alder af 13 år. Der har dog været en del pauser fra spillet, men da Counter-Strike: Global Offensive kom ud den 21/8 2012 begyndte han at spille lidt igen.
Hvorfor Counter-Strike? Efter en del skader i fodbold var han nødsaget til at finde en anden sport, det blev esport da dette ikke er en sport der tager højde for køn, styrke, eller højden på en person, Henrik ser CS som fodboldens esport hvor sammearbejde, holdspil og koncentration er en kæmpe rolle. Med det sagt kræver det også den rigtige kost og motion.
Derfor valgt han i 2018 at søge ind som træner, for at hjælpe med at udvikle talenterne i Kolding Esport.

Fortnite trænere

Markus Krogh

Fortnite træner

Nick: TheHook
Fødselsår: 1999
Siden første gang jeg satte mig ved den gamle Playstation 2 har jeg altid gamet. Det kravlede hurtigt ind under huden på mig og siden er jeg aldrig stoppet. Jeg fik første gamer computer i en ung alder og begyndte hurtigt at bruge meget af min tid bag skærmen. Det startede alt sammen med Counter Strike: Source, men jeg var aldrig blind for at give andre nye spil chancen. Det var også den måde jeg fik kendskab til Fortnite og begyndte at gå mere op i esport. Min passion for esport har altid været meget støttet fra min families side og de har haft forståelse for at det var det jeg kunne lide at lave. Jeg har til mål som træner at give den glæde jeg har med gaming videre til en ny generation. De skal helt klart have samme oplevelse og forhåbentlig også bedre oplevelser end jeg har haft!

Daniel Paaske

Fortnite træner

Nick: d0x
Fødselsår: 2004
Bio på vej

Overwatch trænere

Christian Kronborg

Overwatch træner

Nick: Landser / MINI
Fødselsår: 1991
Christian har spillet videospil siden han var 5 år og har udviklet en teknisk forståelse for hvordan opbyggelsen af disse videospil kan udnyttes til en konkurrerende fordel. Han startede med at konkurrere i Super Smash Bros, Melee og senere Marvel vs. Capcom 3.
Mange år efter fandt han sit kald gennem Overwatch, hvor han stod for at lede sin private gruppe af venner til sejr i onlinemiljøet, samt kritiserede og roste deres indsats for at gøre dem til bedre spillere. Christian flyttede til Kolding i 2016 og vil nu tage skridtet videre og benytte sin passion og viden omkring Overwatch til at hjælpe nye talenter og spille på eget hold.

Simon Larsen

Overwatch træner

Nick: Russax
Fødselsår: 1993
Bio er på vej

Jakob Larsen

Overwatch træner

Nick: DankyDad
Fødselsår: 1997
Bio er på vej