OM OS

Hvem er vi?

Kolding E-sport er en E-sports forening stiftet i november 2016 med det mål for øje at skabe en forening, hvor børn og unge kan samles omkring deres fælles interesse i trygge faste rammer. Kolding E-sport ønsker blandt andet at sætte fokus på et sundt læringsmiljø for individer, der elsker computerspil og e-sport.

Vores fysiske forening vokser hastigt, og vi er begejstret for den store opbakning, vi allerede får. Det er på grund af netop den opbakning, at vi nu er oppe på en del sideløbende hold i foreningen, hvor glade og kompetente instruktører møder op for at undervise i henholdsvis Counter-Strike: Global Offensive, Overwatch, Fortnite og League of Legends. Vores bestyrelse, instruktører og administration består af ildsjæle og personer med erfaring fra e-sportens verden, som ønsker at bidrage til en stærk e-sport kultur i Kolding kommune.

I Kolding E-sport henter vi i samarbejde med UngKolding børne- og straffeattester fra alle vores instruktører og de bestyrelsesmedlemmer, der har med Jeres børn at gøre. Kolding E-sport er herudover også medlem af DGI. På denne måde sikrer vi en ren omgangskreds og vi sørger for at Jeres børn er i trygge hænder hos Kolding E-sport.

Mission og vision

Vi vil sammen med spillere og undervisere skabe et fedt miljø for individer, der elsker computerspil. E-sport er mere end blot computerspil og usunde madvaner, det ønsker vi at give den almene borger bedre kendskab til.

Vores vision er at imødekomme standarden for talentudvikling i Danmark og udvikle talenter samt hjælpe spillere med at opnå deres personlige mål.

Vi har lokaler og udstyr

Vi måler fremgang

Vi udvikler talenter

Vi har fokus på teamwork
80
Medlemmer
930
Følgere på Facebook
100
Instagram følgere

Mød bestyrelsen

CS:GO trænere

Arni i Dali

CSGO træner i Bygning 5

Nick: HeaRTh
Alder: 25 år
Arni har spillet siden han fik sin første computer i 2004. Han har spillet mange spil, fra Wolfenstien ET, World of Warcraft og Counter-Strike: Source. Han startede for alvor med Counter-Strike: Global Offensive da han fik beta i 2012 og spillede med forskellige hold til LANs og online. Arni har ligger fast i Global Elite rank. Han flyttede til Kolding i 2015 og tog en HF, nu arbejder han som lagermedarbejder og bruger fritiden på CS:GO med sit eget hold hos Kolding Falcons.

Mogens Knudsen

CSGO træner i Bygning 5

Nick: Muggek
Alder: 27 år
Mere info kommer snart

Mads Larsen

CSGO træner i Bygning 5

Nick: Mummel
Alder: 24 år
Mads flyttede til Kolding for 2 år siden. Han har siden siden sine teenage år spillet computer og især Counter-Strike. Udover Counter-Strike har han også spillet en del håndbold i sin fritid. Det næste skridt for Mads er at videregive sin viden fra sine mange timer i CS, kombineret med sammenholdet og holdspillet fra alle timerne i håndbold hallen, for at hjælpe med at udvikle talenterne i Kolding E-sport.

Henrik Lycke Thomsen

CSGO træner i bramdrupdam

Nick: Honne
Alder: n/a
Bio er på vej

Henrik Strandby

CSGO træner i Bramdrupdam

Nick: Strandby
Alder: 19 år
Mere info kommer snart

Ditte C. Sørensen

CSGO træner i Bramdrupdam

Nick: dittecs
Alder: 23 år
Mere info kommer snart

Fortnite trænere

Morten Thomsen

Fortnite træner

Nick: n/a
Alder: 27 år
Bio er på vej

Alexander Gammelgaard

Fortnite træner

Nick: n/a
Alder: 22 år
Bio er på vej

Jens Lundhede

Fortnite træner

Nick: djens
Alder: 22 år
Bio er på vej

Overwatch trænere

Christian Kronborg

Overwatch træner

Nick: Landser / MINI
Alder: 27 år
Christian har spillet videospil siden han var 5 år og har udviklet en teknisk forståelse for hvordan opbyggelsen af disse videospil kan udnyttes til en konkurrerende fordel. Han startede med at konkurrere i Super Smash Bros, Melee og senere Marvel vs. Capcom 3.
Mange år efter fandt han sit kald gennem Overwatch, hvor han stod for at lede sin private gruppe af venner til sejr i onlinemiljøet, samt kritiserede og roste deres indsats for at gøre dem til bedre spillere. Christian flyttede til Kolding i 2016 og vil nu tage skridtet videre og benytte sin passion og viden omkring Overwatch til at hjælpe nye talenter og spille på eget hold.

Nikolai Steno Kjældgaard

Overwatch træner

Nick: Steno
Alder: 25 år
Nikolai har spillet videospil i utallige år og har udviklet sin strategiske forståelse for disse videospil og brugt dem til at få en bedre konkurrence fordel. Den rigtige konkurrence startede via Overwatch men han har altid været interreseret i spil som World of Warcraft og Counter-strike. Nikolai formåede at nå top 11 i World of Warcraft som Demon Hunter. Han er også uddannet som ski instruktør og har der igennem udviklet mere forståelse for børn i alle aldre. Nikolai flyttede i 2017 tilbage til Kolding efter at have været i Canada og vil nu dele sin viden og passion for Overwatch hjælpe til at holdet performer på deres bedste niveau.

LoL trænere

Lukas Axelsen

LoL træner

Nick: Meistah llama
Alder: 21 år
Lige siden Lukas har kunne huske har han altid spillet videospil. Han spillede meget konsol da han var mindre, men fik interesse for computerspil da han spillede på sin fars computer. Lukas startede med at spille mange strategispil, men da han fandt League Of Legends kiggede han aldrig tilbage. Lukas har spillet spillet i 7 år og har en stor viden indenfor de forskellige mekanikker som LOL indeholder. Lukas har været til mange LAN’s med forskellige grupper venner og har derfor meget erfaring, indenfor stressede situationer hvor mange ser en spille.
Lukas flyttede til Kolding i 2001 og han vil hjælpe folk med at spille LOL, om det er professionelt eller at man bare vil stige en rank eller to.

Niels Rask Madsen

LoL træner

Nick: Nielswts
Alder: 20 år
Niels har spillet videospil på et casual niveau siden han var 6 år gammel. I 2016 fik han øjnene op for League of Legends og spillets konkurrenceprægede natur. Efter at have spillet det meget med venner, begyndte Niels at få undervisning ved Kolding Esport i 2017 for at komme op på det næste niveau. Han tog derefter et semester på en højskole der tilbyder Esport som fag, hvor han fik et større perspektiv på hvordan man kan undervise i esport. Siden da er han begyndt på læreruddannelsen, hvor han håber at kunne undervise i Esport i de øvre klasser i folkeskolen.