OM OS

Hvem er vi?

Kolding E-sport er en E-sports forening stiftet i november 2016 med det mål for øje at skabe en forening, hvor børn og unge kan samles omkring deres fælles interesse i trygge faste rammer. Kolding E-sport ønsker blandt andet at sætte fokus på et sundt læringsmiljø for individer, der elsker computerspil og e-sport.

Vores fysiske forening vokser hastigt, og vi er begejstret for den store opbakning, vi allerede får. Det er på grund af netop den opbakning, at vi nu er oppe på en del sideløbende hold i foreningen, hvor glade og kompetente instruktører møder op for at undervise i henholdsvis Counter-Strike: Global Offensive, Overwatch, Fortnite og League of Legends. Vores bestyrelse, instruktører og administration består af ildsjæle og personer med erfaring fra e-sportens verden, som ønsker at bidrage til en stærk e-sport kultur i Kolding kommune.

I Kolding E-sport henter vi i samarbejde med UngKolding børne- og straffeattester fra alle vores instruktører og de bestyrelsesmedlemmer, der har med Jeres børn at gøre. Kolding E-sport er herudover også medlem af DGI. På denne måde sikrer vi en ren omgangskreds og vi sørger for at Jeres børn er i trygge hænder hos Kolding E-sport.

Mission og vision

Vi vil sammen med spillere og undervisere skabe et fedt miljø for individer, der elsker computerspil. E-sport er mere end blot computerspil og usunde madvaner, det ønsker vi at give den almene borger bedre kendskab til.

Vores vision er at imødekomme standarden for talentudvikling i Danmark og udvikle talenter samt hjælpe spillere med at opnå deres personlige mål.

Vi har lokaler og udstyr

Vi måler fremgang

Vi udvikler talenter

Vi har fokus på teamwork
80
Medlemmer
930
Følgere på Facebook
100
Instagram følgere

Mød bestyrelsen

CS:GO trænere

Arni i Dali

CSGO træner i Bygning 5

Nick: HeaRTh
Alder: 25 år
Arni har spillet siden han fik sin første computer i 2004. Han har spillet mange spil, fra Wolfenstien ET, World of Warcraft og Counter-Strike: Source. Han startede for alvor med Counter-Strike: Global Offensive da han fik beta i 2012 og spillede med forskellige hold til LANs og online. Arni har ligger fast i Global Elite rank. Han flyttede til Kolding i 2015 og tog en HF, nu arbejder han som lagermedarbejder og bruger fritiden på CS:GO med sit eget hold hos Kolding Falcons.

Mogens Knudsen

CSGO træner i Bygning 5

Nick: Muggek
Alder: 27 år
Mere info kommer snart

Mads Larsen

CSGO træner i Bygning 5

Nick: Mummel
Alder: 24 år
Mads flyttede til Kolding for 2 år siden. Han har siden siden sine teenage år spillet computer og især Counter-Strike. Udover Counter-Strike har han også spillet en del håndbold i sin fritid. Det næste skridt for Mads er at videregive sin viden fra sine mange timer i CS, kombineret med sammenholdet og holdspillet fra alle timerne i håndbold hallen, for at hjælpe med at udvikle talenterne i Kolding E-sport.

Henrik Lycke Thomsen

CSGO træner i bramdrupdam

Nick: Honne
Alder: n/a
Bio er på vej

Henrik Strandby

CSGO træner i Bramdrupdam

Nick: Strandby
Alder: 27 år
Henrik har altid boet i Kolding på nær et enkelt år i USA, han har kun spillet Counter-Strike på computer og det startede i en ung alder af 13 år. Der har dog været en del pauser fra spillet, men da Counter-Strike: Global Offensive kom ud den 21/8 2012 begyndte han at spille lidt igen.
Hvorfor Counter-Strike? Efter en del skader i fodbold var han nødsaget til at finde en anden sport, det blev esport da dette ikke er en sport der tager højde for køn, styrke, eller højden på en person, Henrik ser CS som fodboldens esport hvor sammearbejde, holdspil og koncentration er en kæmpe rolle. Med det sagt kræver det også den rigtige kost og motion.
Derfor valgt han i 2018 at søge ind som træner, for at hjælpe med at udvikle talenterne i Kolding Esport.

Ditte C. Sørensen

CSGO træner i Bygning 5

Nick: dittecs
Alder: 23 år
Mere info kommer snart

Emil Yusaku Tauchi

CSGO træner i bramdrupdam

Nick: Emilius
Alder: 05-02-2000
Bio er på vej

Fortnite trænere

Alexander Gammelgaard

Fortnite træner

Nick: n/a
Alder: 22 år
Bio er på vej
Fortnite træner Anders Nielsen

Anders Nielsen

Fortnite træner

Nick: LeverPåStej
Alder: 23-07-2000
Nu hvor jeg er 00 barn så startede jeg med at game på mine forældres ps1 og fik også min helt egen gameboy og senere hen en nintendo DS, senere henne i mine folkeskoleår har jeg haft en bærbar som jeg tog med hjem til mine venner eller omvendt hvor vi vil spille minecraft eller league of legends. Efter mange års gaming erfaring har jeg haft lysten til at lære fra mig, give min taktisk viden videre til en ny generation, så de kan mærke den sammen passion jeg havde for gaming da jeg var helt lille, og stadig har.
Kolding Esport Fortnite træner Jonas Hansen

Jonas Meiling Hansen

Fortnite træner

Nick: XSuttenX
Alder: 27-08-1999
Ligesom mange andre børn som kommer fra min generation oplevede jeg gaming for første gang med Playstation 1. Dette startede en gnist i mig som virkelig tog fat. Da jeg blev lidt ældre fik jeg min første computer af mine forældre, og dette var virkelig en opgradering fra Playstation. Jeg begyndte på spil som Minecraft, Counter Strike og League Of Legends, og det var også i dette stadie jeg kunne mærke min konkurrenceevne i gaming. Jeg satte stor fokus i at spille godt og vinde, og dette gjorde mig bedre og bedre.
Jeg håber på at kunne give min passion for gaming videre til de næste generationer så de kan mærke samme passion for gaming som jeg.

Markus Krogh

Fortnite træner

Nick: TheHook
Alder: 01-11-1999
Siden første gang jeg satte mig ved den gamle Playstation 2 har jeg altid gamet. Det kravlede hurtigt ind under huden på mig og siden er jeg aldrig stoppet. Jeg fik første gamer computer i en ung alder og begyndte hurtigt at bruge meget af min tid bag skærmen. Det startede alt sammen med Counter Strike: Source, men jeg var aldrig blind for at give andre nye spil chancen. Det var også den måde jeg fik kendskab til Fortnite og begyndte at gå mere op i esport. Min passion for esport har altid været meget støttet fra min families side og de har haft forståelse for at det var det jeg kunne lide at lave. Jeg har til mål som træner at give den glæde jeg har med gaming videre til en ny generation. De skal helt klart have samme oplevelse og forhåbentlig også bedre oplevelser end jeg har haft!

Overwatch trænere

Christian Kronborg

Overwatch træner

Nick: Landser / MINI
Alder: 27 år
Christian har spillet videospil siden han var 5 år og har udviklet en teknisk forståelse for hvordan opbyggelsen af disse videospil kan udnyttes til en konkurrerende fordel. Han startede med at konkurrere i Super Smash Bros, Melee og senere Marvel vs. Capcom 3.
Mange år efter fandt han sit kald gennem Overwatch, hvor han stod for at lede sin private gruppe af venner til sejr i onlinemiljøet, samt kritiserede og roste deres indsats for at gøre dem til bedre spillere. Christian flyttede til Kolding i 2016 og vil nu tage skridtet videre og benytte sin passion og viden omkring Overwatch til at hjælpe nye talenter og spille på eget hold.

LoL trænere

Holger

LoL træner

Nick: Ukendt
Alder: Ukendt
Beskrivelse kommer snart