OM OS

Hvem er vi?

Kolding Esport er en Esports forening stiftet i november 2016 med det mål for øje at skabe en forening, hvor børn og unge kan samles omkring deres fælles interesse i trygge faste rammer. Kolding Esport ønsker blandt andet at sætte fokus på et sundt læringsmiljø for individer, der elsker computerspil og e-sport.

Vores fysiske forening vokser hastigt, og vi er begejstret for den store opbakning, vi allerede får. Det er på grund af netop den opbakning, at vi nu er oppe på en del sideløbende hold i foreningen, hvor glade og kompetente instruktører møder op for at undervise i henholdsvis Counter-Strike: Global Offensive, Overwatch, Fortnite og League of Legends. Vores bestyrelse, instruktører og administration består af ildsjæle og personer med erfaring fra e-sportens verden, som ønsker at bidrage til en stærk e-sport kultur i Kolding kommune.

I Kolding Esport henter vi i samarbejde med UngKolding børne- og straffeattester fra alle vores instruktører og de bestyrelsesmedlemmer, der har med Jeres børn at gøre. Kolding Esport er herudover også medlem af DGI. På denne måde sikrer vi en ren omgangskreds og vi sørger for at Jeres børn er i trygge hænder hos Kolding Esport.

Mission og vision

Vi vil sammen med spillere og undervisere skabe et fedt miljø for individer, der elsker computerspil. Esport er mere end blot computerspil og usunde madvaner, det ønsker vi at give den almene borger bedre kendskab til.

Vores vision er at imødekomme standarden for talentudvikling i Danmark og udvikle talenter samt hjælpe spillere med at opnå deres personlige mål.

Vi har lokaler og udstyr

Vi måler fremgang

Vi udvikler talenter

Vi har fokus på teamwork
80
Medlemmer
1000
Følgere på Facebook
150
Instagram følgere

Mød bestyrelsen

CS:GO trænere

Mogens Knudsen

CSGO træner i Bygning 5

Nick: Muggek
Fødselsdato: 1989
Bio er på vej

Ditte Cecilie Sørensen

CSGO træner i Bygning 5

Nick: dittecs
Fødselsår: 1995
Bio er på vej

Henrik Lycke Thomsen

CSGO træner i bramdrupdam

Nick: Honne
Fødselsår: 1981
Bio er på vej

Henrik Strandby

CSGO træner i Bramdrupdam

Nick: Strandby
Fødselsår: 1992
Henrik har altid boet i Kolding på nær et enkelt år i USA, han har kun spillet Counter-Strike på computer og det startede i en ung alder af 13 år. Der har dog været en del pauser fra spillet, men da Counter-Strike: Global Offensive kom ud den 21/8 2012 begyndte han at spille lidt igen.
Hvorfor Counter-Strike? Efter en del skader i fodbold var han nødsaget til at finde en anden sport, det blev esport da dette ikke er en sport der tager højde for køn, styrke, eller højden på en person, Henrik ser CS som fodboldens esport hvor sammearbejde, holdspil og koncentration er en kæmpe rolle. Med det sagt kræver det også den rigtige kost og motion.
Derfor valgt han i 2018 at søge ind som træner, for at hjælpe med at udvikle talenterne i Kolding Esport.

Fortnite trænere

Markus Krogh

Fortnite træner

Nick: TheHook
Fødselsår: 1999
Siden første gang jeg satte mig ved den gamle Playstation 2 har jeg altid gamet. Det kravlede hurtigt ind under huden på mig og siden er jeg aldrig stoppet. Jeg fik første gamer computer i en ung alder og begyndte hurtigt at bruge meget af min tid bag skærmen. Det startede alt sammen med Counter Strike: Source, men jeg var aldrig blind for at give andre nye spil chancen. Det var også den måde jeg fik kendskab til Fortnite og begyndte at gå mere op i esport. Min passion for esport har altid været meget støttet fra min families side og de har haft forståelse for at det var det jeg kunne lide at lave. Jeg har til mål som træner at give den glæde jeg har med gaming videre til en ny generation. De skal helt klart have samme oplevelse og forhåbentlig også bedre oplevelser end jeg har haft!

Daniel Paaske

Fortnite træner

Nick: d0x
Fødselsår: 2004
Bio på vej

Hearthstone trænere

Mikkel Vaaben Madsen

Hearthstone træner og spiller

Nick: MikkelV
Fødselsår: 1998
Mikkel har erfaring med Hearthstone lige siden det blev released, dog har han holdt pauser fra det med store mellemrum, pga. skole og fodbold interesser. Mikkel har peakede i den nuværende season med Demon Hunter i rating 947 legend. Ellers inden lå han i rank 3-1 diamond de sidste mange seasons indtil Demon Hunter blev released, der var mere tilpasset hans spillestil.

Fysioterapeut

Camilla Reimer Nielsen

Fysioterapeut og sundhedsvejleder

Nick: Nightylocks
Fødselsår: 1992
Jeg hedder Camilla, er 28 og blev uddannet som Fysioterapeut i Januar 2019.

De sidste 5 år har jeg boet i Kolding og har gennem min barn- og ungdom haft en sund balance mellem fysisk aktivitet og gaming.

Som ung har jeg spillet fodbold, håndbold, volleyball (inde og ude), samt gået til gymnastik. Mine egne succesoplevelser med sporten var da jeg sammen med mit hold fik 2. pladsen i 7.mands fodbold ved DM for piger to år i træk. Samt blev udtaget til et mix gymnastikhold i en alder af 19 år.

Gaming har altid været mit break fra hverdagen, uanset om jeg selv har siddet ved tastaturet, controlleren eller joysticket, eller blot har været tilskuer. Og da jeg undervejs i min uddannelse, blev gjort opmærksom på, at flere af de store organisationer i Esporten begyndte at arbejde sammen med sundhedsprofessionelle, vidste jeg hvad jeg skulle bruge min fremtid på.

Min mission som fysioterapeut i Kolding Esport, er at vejlede til de sundere valg. Forebygge skader der kommer i sammenhæng med at være gamer (da disse er de samme skader man ser ved kontorarbejdere) og indlære en sund balance mellem fysisk aktivitet og gaming.

Det er også min mission, at være med til at sprede budskabet om at gaming ikke længere er overvægtige drenge der sidder hjemme i deres forældres kælder flere timer i døgnet og bæler cola og spiser chips. At inddrage familie og pårørende, der har et positivt mindset og vil være med til at ændre den stigmatisering, de stereotyper og fordomme der er omkring gaming miljøet er vigtigt i udviklingen af et sundt og acceptabelt miljø for unge mennesker at opholde sig i.

Mit motto; If you can dream it you can do it!