Counter-Strike: Global OffensiveLAN

Odincon 2017 – resume

Skrevet af 12. december 2017 No Comments

Den 8. til og med 10. december deltog vi med et hold til Odincon 2017, som er et LAN event i der blev afholdt i forbindelse med ESL i Odense. Vi deltog fordi vi fik et tilbud vi ikke kunne sige nej til og tog af sted med det eneste hold der havde hul i deres kalender.

Vores hold Kolding Falcons bestående af Arní ”Hearth”, Argjent ”PEEET”, Martin ”ZeeB”, Niklas ”Niklas” og standin Marcus ”Cyyza”, takkede ja til invitationen. Vi drog af sted med målet om at ryste holdet sammen og give dem noget LAN erfaring. LAN erfaring er nødvendigt da man konkurrere i et lidt andet setup end i sit eget hjem og man er derfor mere tilbøjelig til at blive nervøs. Derfor kan man træne alt det man vil hjemme, men det er vigtigt at blive vant til at konkurrerer.

 

Resume af konkurrencen

Vi havnede heldigvis i en ret let gruppe med to nybegynder hold og et dygtigt hold. Vi legede i de to første kampe og det gav desværre ikke så meget til LAN erfaringen. Men pludselig stod vi overfor det dygtige hold og denne kamp skulle bestemme om vi endte som første eller anden plads i vores gruppe. Vi tabte denne kamp 16 – 1 og fik derfor lige et wake up call til den virklige verden.

 

De to bedste hold i gruppen gik videre. Vi tabte vores første kamp stort i playoffs og endte i lower brackets. I lower brackets skal vi spille mod de andre tabene hold fra playoffs og endte faktisk med at skulle spille mod det hold der endte med en anden plads i turneringen.

Holdet hed KPG og var en e-sports gymnasium der havde stillet op fordi de skulle spille showkamp inde til ESL eventen før finalen søndag. KPG spillede deres anden kamp mod Ambush i playoffs hvor de endte med at tabe 2 – 1 i en BO3. Ambush er holdet der var sat til at vinde hele turneringen.

Vi nåede at få 9 runder mod KPG eftersom de var udkørt efter en meget intens kamp mod Ambush.

 

Vi er alligevel lidt stolte af at vores helt nye hold Kolding Falcons ender med at tage 9 runder mod det hold der endte på 2. plads i turneringen. Men da vi røg ud så tidligt betyder det at vi havnede på en delt 9. plads i turneringen.