Counter-Strike: Global OffensiveNyhed

Mød vores nye CS:GO hold

Skrevet af 15. januar 2019 februar 26th, 2019 No Comments

Året starter godt ud med et stærkt samarbejde

Det nye CS:GO hold skal repræsentere Kolding Esport i den første halvdel af 2019, og drengene spiller allerede deres første ligakamp mod Vadum eSport på lørdag d. 19. januar kl. 13. Vi har stillet holdmedlemmerne nogle spørgsmål, så I kan lære dem bedre at kende – blandt andet hvor lang tid de har spillet CS, og hvad der motiverer dem til at fortsætte.

Her er en kort introduktion af det nye CS:GO hold:

Christoffer Kostelac (Ko5te)
Kristian Gaasedal (GaaS)
Marcus Stilborg (Stilborg)
Tobias Thorning (JaguarN)
Mike Kausch (JellybeAN)

 

Hvordan er rollerne på holdet fordelt?


Christoffer: 
Jeg er holdets IGL og kaptajn. Det er mit arbejde at kigge vores strategier igennem, at anti-stratte vores modstandere og at kigge på holdets fejl.
KristianJeg er AWP’er.
Marcus: Jeg er rifler/supporter.
Tobias: Min rolle på holdet er rifler/lurker.
MikeMin rolle på holdet er Entry-fragger, så jeg er for det meste den første inde, men det kan bestemt variere til tider.

 

Hvor længe har I spillet CS, og hvordan startede interessen?


Christoffer: 
Jeg startede med at spille 1,6 med min storebror da jeg var 7. Da jeg blev ældre, genoptag jeg CS, da en ven introducerede mig til CS:GO den 21. Oktober 2014. Jeg fandt ud af, at jeg var bedre end mine IRL venner og efter at have set kæmpe frag-videoer med ScreaM og Get_Right, fik jeg lyst til at forbedre mig selv hver dag for at blive lige så gode som dem.
KristianJeg har spillet CS, siden jeg var lille. Jeg har altid synes, det har været et sjovt spil. Interessen kom stort set fra mine søskende – det var mest dem, der lærte mig spillet at kende – siden da har jeg bare fulgt med årene inden for CS.
MarcusJeg har spillet CS siden 2012.
TobiasJeg har spillet CS i 1,5-2 år, og min interesse kom, efter jeg så nogle af mine venner spille det. Jeg blev fanget af den competitive del af det, da jeg er et stort konkurrence-menneske.
MikeJeg har spillet siden 2008, da jeg var omkring 9 år. Jeg så, at min storebror spillede CS og dermed begyndte lysten til at spille det, indtil jeg fik min helt egen PC til at spille på – det var jeg meget glad for.

 

Hvad motiverer jer til at spille CS nu?


Christoffer
Min bror er en stor motivation og inspiration for mig – hold-aspektet giver mig lyst til at spille mere hver dag.
KristianEfter noget tid hvor jeg havde spillet CS, begyndte jeg at se det lidt mere som en konkurrence-sport og begyndte at spille på holdet. Man kommer ikke til et stadie, hvor du ikke vil have mulighed for at blive bedre. Du vil altid kunne forbedre dig, og det er en af de store ting, der motiverer mig.
Tobias: Min motivation til at spille CS er fællesskabet omkring holdet men også mit mål om at blive den bedste – jeg går aldrig ind til noget, uden at blive det bedste jeg kan.
Mike: Min motivation er helt klart at skyde efter at være den bedste til CS. Jeg kan mærke, at det skubber mig fremad, når jeg spiller – dette mål har vi alle på holdet, vores formål er at nå toppen.

 

Hvilke andre spil kan I lide for tiden?


Christoffer
CS kan trække meget på mig mentalt, så jeg spiller for det meste spil, hvor jeg kan slappe af sammen med andre. Spil som WoW, PUBG og Fallout 4.
Kristian: Jeg spiller ikke rigtig andre spil lige pt. udover CS. Hvis der skulle være nogle, ville det nok være PUBG eller Fortnite for sjov.
Tobias: Når jeg ikke spiller CS, spiller jeg enten Dota 2 eller survival games som Miscreated men er også stor fan af Assasin’s Creed. Har brug for et spil som ikke er ligeså competitive, når jeg holder pause fra CS.
Mike: Spiller for det meste ikke andet end CS, men har brugt PUBG til at hygge-spille lidt samt Rocket League, som også er et sjovt spil.

 

Hvad glæder I jer mest til ved at repræsentere Kolding Esport?


Christoffer
Jeg har hørt så meget godt om Kolding fra mine holdkammerater. Jeg er i forvejen glad for den interesse, der bliver vist os, og de muligheder der bliver givet. Jeg glæder mig virkelig til at udvikle holdet med de værktøjer, der bliver givet til os samt at danne et godt billede for Kolding Esport.
Kristian: Jeg havde ikke rigtig noget kendskab til Kolding før Stilborg og Jagu havde sagt, at de havde spillet for deres Main hold i 2017. Jeg glæder mig til at få et rigtig godt samarbejde med Kolding, vi er super taknemlige for, at de tager imod os med åbne arme. Takket være formanden i Kolding og hele bestyrelse, samt Stilborg og Jagu 😊
Marcus: Jeg glæder mig til at spille for Kolding igen, da jeg har savnet organisationen lige siden, det gamle hold gik i opløsning i marts 2017. Jeg samlede det første hold i Kolding Esport og formåede tilmed at vinde det første LAN organisationen deltog i – nemlig Dukes Denmark tilbage i januar 2017. Jeg glæder mig til at vende “hjem” til Kolding og forhåbentlig opnå endnu bedre resultater end sidst.
Tobias: Glæder mig til at repræsentere Kolding Esport igen men også til deres venlige miljø og gode image udadtil. Det er næsten som at skulle “hjem” igen, da jeg startede med at spille i Kolding.
Mike: 
Glæder mig bare til at spille under Koldings navn og vinde en hel masse kampe sammen med dem.

 

Du kan følge med i holdets kommende kampe her: esportligaen.dk/team/846