Counter-Strike: Global OffensiveForniteGenereltLANNyhed

Måneden der gik maj 2019

Skrevet af 5. juni 2019 No Comments

Afslutning på DGI ligaen

I slutning af april kulminerede denne sæsons hold, som fra de forskellige ligaer havde samlet point nok til at være de 8 bedste. Det gælder de 8 bedste hold i Counter-Strike, Fortnite og League of Legends. Da vores Fortnite duo først var med til at samle point fra 4. grupperunde (ud af 6), nåede vi desværre ikke at samle nok point ind her og måtte nøjes med den fine bredde turnering, som DGI havde arrangeret sideløbende med LM (Liga Mesterskaberne).

Vi kom lige nøjagtig med til LM med vores Counter-Strike hold kaldt Kolding Esport Hawks. Dette hold var et hold bestående af vores bedste spillere fra holdet MG1-GE i Bygning 5. Skønt vi tabte alle vores kampe, så gav vi de rigtige hold god kamp. Det største resultat vi kunne tage hjem med var vores kamp mod Egedal Esport. Kampen endte 11-16 og senere hen her til juni kunne vi se Egedal Esport nå helt til finalen ved DM, hvor de skulle op imod de forsvarende mestre AAB Esport.

Vi vil endnu engang stille hold efter sommerferien og håber selvfølgelig på at vi denne gang kan nå at skrabe nok point sammen til også at have Fortnite spillere med inde til LM næste år.

Online turnering – ESEA Open & Dust2 Ligaen

Vores main hold (https://koldingesport.dk/2019/04/22/jellybean-stopper-samarbejdet-og-gammel-bekendskab-tiltraeder/) nu bestående af Ko5te, GaaS, Stilborg, JaguarN og MistR holder ikke fri. De er travlt beskæftiget med at hive point hjem i ESEA Open, så vi kan blive placeret i en af de overliggende ligaer, med målet om at kunne komme til at træne mod bedre hold, så udbyttet af træningen ville blive bedre.
På ESEA kan holdet følges her: https://play.esea.net/teams/8723532

I bunden kan man se de kampe vi har spillet. Lige nu har vi vundet 8 ud af 11 kampe.

I ESEA Open kæmpes der mod hold i hele Europa.

Dust2 Ligaen er en liga der for hver sæson bliver sponsoreret af en ny virksomhed og denne gang er ligaen navngivet Joybuggy.dk ligaen. Her går det også godt, der er dog rigtig hård kamp om 2. pladsen, nu hvor Pulsive har lagt sig lunt på 1. pladsen, med bl.a. en sejr over os.

Vores mål er at forblive på 2. pladsen så vi kan komme til at spille med om oprykning til Power ligaen.
I sidste sæson spillede vi også med om oprykning og tabte desværre. Men det er kun et spørgsmål om vedholdenhed og øvelse da vi forhåbentlig kan blive ved med at kvalificerer os.

Husk at vi prøver så vidt muligt at livestreame kampene vi spiller på vores Twitch kanal: https://www.twitch.tv/koldingesport

Åbent hus i Kolding Esport

17. maj på store bededag afholdte vi vores årlige åbent hus arrangement. Her blev der hygget med frugter, kage, kaffe og vand. Vi havde både medlemmer med der sad og spillede. Dem kunne gæster prøve at udfordre.

Trods det lille fremmøde så blev det stadig et hyggeligt arrangement, hvor alt var til at overkomme og alle kunne få den hjælp de skulle have uden nogen ventetid.

Vi drager mod Dukes Denmark i juni

I maj offentliggjorde vi sæsonens sidste aktivitet inden sommerferien. Vi tager med til et LAN arrangement i Rødding, ikke særlig langt fra Kolding.

Vi har som forening været afsted to gange tidligere og det er et rigtig hyggeligt og mellemstort LAN. Det er et rigtig godt LAN at tage til hvis man gerne vil have nogle aktiviteter væk fra skærmen. Der er nemlig både adgang til bowlingbaner, svømmehal og biograf i Rødding centeret og bowling samt svømmehal er gratis om lørdagen.