Skip to main content
GenereltNyhed

Vi opstarter et samarbejde med Tricked Esport

By 21. august 2020No Comments
Martin Tricked og Martin Kolding Esport

I går d. 20. august 2020 indgik vi et samarbejde med Tricked Esport, hvor drømmen er at gavne vejen fra græsrod til pro inden for esport i Danmark.

“Dette er et led i at støtte lokalt i Kolding by, dette skal skabe vækstpotentiale for alle talenter og træner talenter i byen.” – Siger Martin Eckhaus uddannelses chef for Tricked Esport

Kolding Esport går ind i samarbejdet med håbet om at de skal kunne hjælpe med at rekrutterer trænere til vores forskellige hold, samt gøre det mere interessant for de eksisterende trænere at blive ved med at træne hos os. I skrivende stund er vi 60 medlemmer og har 72 på venteliste til bare Fortnite.

“Det er ikke nogen hemmelighed at det er svært at finde frivillige. Alle klubber står med en udfordring på det punkt. Det er specielt svært indenfor de forskellige esport titler, da mange med viden indenfor de forskellige spil hurtigt synes de skal betales for at undervise. Det er selvfølgelig et problem for en frivillig forening som os. Men forhåbentlig vil samarbejdet med Tricked gøre det interessant for mangfoldigheden at træne frivilligt, fordi der kan blive udsigter til en levevej” – Siger Martin Johansen formand for Kolding Esport

Hvad betyder samarbejdet for Kolding Esports spillere?

Vi kommer, med dette samarbejde, til at indgå i Trickeds full circle princip. Det betyder at vi kommer til at kunne løfte vores spillere til et niveau hvor det vil blive interessant for Tricked at arbejde videre med dem.
Tricked har i et U16/U17-, U19- samt Tricked AT hold, som en del af deres akademi og rejse til main holdet. De hold kan blive tilgængelige for vores spillere.

Udover det kommer vi til at kunne deltage til 1 årlig trænings lejr hvor selveste Philippe “Winspai” Ouabaid (Tricked Head coach) vil være med til at undervise de unge spillere.

Hvad betyder samarbejdet for Kolding Esports trænere?

Vores trænere kommer til at få sparring af Trickeds nuværende trænere samt Philippe “Winspai” Ouabaid og vil kunne deltage til anden uddannelse end dem vi i forvejen tilbyder fra DGI.
De vil via vores samarbejde blive sat i kontakt med Tricked når der mangles trænere til deres samarbejdspartnere og events i Kolding. Heriblandt er allerede Munkevængets Skole.

“Events kan bl.a. være en esport stand i Kolding storcenter og LAN events mm. sammen med Trickeds trænere.” – Siger Martin Eckhaus uddannelses chef for Tricked Esport