Counter-Strike: Global OffensiveLANNyhed

Kolding Esport til NPH #6 var en rutsjebane

Skrevet af 20. februar 2018 marts 14th, 2019 No Comments

Vi tog afsted til NPH (NetParty Herning) i håbet om at kunne få vist nogle resultater så man ikke længere betragtede det nye main hold, som et mix hold*.

 

Men vi nåede desværre kun at spille seks kampe i hele turneringen. Det var blandede kampe mod nogle virkelig dårlige eller nogle virkelig gode hold, ikke rigtig nogle midt i mellem, der kunne gøre en kamp spændende.

Vi startede med at spille mod Sørby’s Potential two hold, som vi kørte over 16-1. Der var desværre ikke meget at lærer ud fra den kamp.

Herefter skulle vi spille mod det nye AGF Esport som faktisk blev den tætteste kamp til LANet og vi endte alligevel med at tabe 5-16 til, hvilket er rigtig ærgerligt.

Da vi kun var det tre hold i vores gruppe, var vi allerede sikret at komme videre med sejren over Sørby.

 

Vi kommer ud til playoffs og bliver sat direkte mod vinderne af hele turneringen, nemlig Jyderne og Asger. Vi præsterer at opnå tre runder mod dem, så vi ryger allerede her ned i losers bracket og skal kæmpe om overlevelse.

 

Første kamp i losers bracket er mod Cubemc og de får heller ikke flere runder mod os end Sørby, så igen en ALT for stor sejr på 16-1.

Den kamp der slår os ud, er kampen mod IPAK er $ort. Dette er faktisk en af mix holdende og desværre taber vi 16-4 i en kamp der skulle have været mere tæt.

 

For at vende tilbage til introen, så spillede vi kun seks kampe, ingen af kampene var særlig tætte, så det er ikke nemt at sætte en finger på detaljer der kunne gøre os bedre, men der skal bare arbejdes bedre sammen som en enhed. Dette kan heller ikke forventes efter 1 måned med hinandens selskab.

 

Vi ser frem til næste LAN, hvor vi er bedre forberedt og kan bide lidt mere fra os.

 

*Et mix hold vil sige at man blander forskellige spillere, der ikke har trænet meget sammen.