LANNyhed

Kolding Esport Casual LAN d. 17.-19. august

Skrevet af 28. juni 2018 marts 14th, 2019 No Comments

Vi arrangerer i samarbejde med Cross Border Esport og Bramdrupdam Sports- og Mødecenter et Casual LAN i Kolding.

Cross Border Esport kommer med deres National Tour til Kolding, hvor man kan kvalificerer sig til deres hoved event i Sønderborg med i alt 295.000 kroner i præmie penge til de hold der klare sig bedst. De har turneringer i de helt store spil, som f.eks. Counter-Strike og League of Legends. Som noget nyt har de også SimRacing og Hearthstone turneringer.

I kan læse meget mere hoved eventen her: https://crossborder-esport.com/

Det nyheden skal handle om er den del af LANet Kolding Esport står for. Vi har fået lov til at stå for et Casual LAN der skal afholdes i forbindelse med denne kvalifikationsturnering. Det betyder at man kan komme og hygge sig med sine venner og spille computer, og hvis man vil have en pause, så har man mulighed for at følge de semi-professionelle spillere i den tilstødende hal.

Medlemmer af Kolding Esport kan få en rabatkode, der giver 100 kr.- rabat, ved at henvende sig til Martin Johansen på martin@koldingesport.dk

Casual LAN bliver afholdt fra d. 17. august kl. 17:00 til d. 19. august kl. 14:00.
Det er muligt at købe billetter her: https://ticket.livebackend.com/crossborder-esport/e/cbe-national-tour-kolding/

Casual LAN billetten er billetten ind til vores LAN, de andre er adgang til turneringerne i Cross Border Esport turneringerne. Så hvis man fx vil være med til Casual LAN samtidig med at man vil deltage til Counter-Strike kvalifikationsturneringen skal man købe begge billetter.

Vi kommer selv til at afholde turneringer i følgende spil:

  • Counter-Strike: Global Offensive
  • League of Legends
  • Og andre sjove sager, vi er ved at arrangerer 🙂

Er der spørgsmål til begivenheden eller føler i der er noget der mangler i nyheden kan i kontakte formand Martin Johansen på 30 95 53 63 eller martin@koldingesport.dk

Vi glæder os til at ses på LAN 🙂