Counter-Strike: Global Offensive

Kolding Academys præstation i DGI- og WAOO ligaen

Skrevet af 21. marts 2018 No Comments

Nu har Kolding Academy drengene snart spille for Kolding Esport i et år og der er sket rigtig meget lige siden vi startede et samarbejde i april måned.

Holdet består nu af:

Lasse ”Lige3” Gaardholm Andersen
Noah ”eXampL” Bendix Peitersen
Mads ”MastR” Thomsen
Mikkel ”MistR” Thomsen
Og Viktor ”gleerup” Gleerup

 

I 2018 har de deltaget i både DGIs nye e-sport liga og WAOO ligaens fjerde sæson. Tidligere har de deltaget i WAOO ligaen, men simpelthen havnet i en division der er alt for lav til dem og derfor dominerede de 8. division i sæson 2 og 7. division i sæson 3. Nu har vi endelig fundet et niveau hvor der faktisk er modstand. Dette skete efter en masse klager rettet mod Kolding Esport for at være placeret så lavt og at vi gjorde det uinteressant at spille i sådan en lav division.

 

WAOO ligaen

Hvis alt går som det skal så står Kolding Academy til oprykning i WAOO ligaens sæson 5:

Waoo-liga-5-division-stilling

Som man kan se ud fra nuværende stilling så har vi spillet alle 11 kampe hvor 9 af dem er vundet. Så INNOCENT Academy kan vi godt se overhale os. Men Bajer&HS skal virkelig tage sig sammen og vinde deres sidste to kampe med en rigtig stor føring hvis de skal overhale os i runde difference. Runde differencen mellem os og Bajer&HS er det der bestemmer om vi rykker op til 4. division i sæson 5.

 

DGI ligaen

DGI ligaen er et helt nyt tiltag som DGI startede op i slut 2017.

Alle foreninger strømmede til for at deltage her. I DGI ligaen dominere Kolding Esport også de fleste kampe. Vi har kun en rival her der hedder Vadum eSport hold 1. Men vi står indtil videre ubesejret:

DGI-YouSee-liga-resultater

Som der kan ses fra ovenstående skema har vi vundet alle vores kampe indtil videre og vi skal nu i den tredje grupperunde som i kan følge hver lørdag på www.twitch.tv/koldingesport

 

Kampprogrammet ser således ud:

DGI-YouSee-ligaen-kampprogram

 

Der tages dog forbehold for ændringer i skemaet. Det er nemlig muligt at flytte kampene hvis nogle spillere ikke kan på respektive tidspunkt eller dag.

 

Konklusion

Som det ser ud nu står vi til oprykning i WAOO ligaen og vi skal til Landsmesterskaberne i DGI ligaen.