Counter-Strike: Global OffensiveNyhed

JellybeAN stopper samarbejdet og gammel bekendskab tiltræder

Skrevet af 22. april 2019 No Comments

Det er aldrig nemt at prøve at finde et fast hold i en verden der er så dynamisk som esporten er. 
Heldigvis for de fleste holdejere og foreninger er man så småt ved at påvirke spillerne i den rigtige retning.

Vi måtte for nogle uger siden takke pænt farvel til Mike “JellybeAN”, da han ikke længere havde tid og energi til at lægge det arbejde i, der skal til for at nå det næste niveau.
En stor øjenåbner og motivation var det for alle spillerne da de tilbage i marts måned var til Esport Danmarks talentcamp. Men det betyder desværre også at vi måtte søge en anden spiller der kunne tage JellybeAN’s plads hos Kolding Esports Counter-Strike hold.

Den nye spiller der har været testet af lige siden JellybeAN ophørte samarbejdet er en gammel spiller fra det første academy hold.
Han har også spillet som stand-in i to af vores kampe i DGI ligaen, så han er bekendt med de fire andre drenge og der skal derfor ikke startes helt på ny med holdet.

Vi vil bede jer alle tage godt imod Mikkel “MistR” Thomsen der i sin unge alder af 13 år startede som spiller på Kolding Academy og nu vender han tilbage på vores første hold som 15 årig.
Det er stadig en ung alder, men MistR har vist sig ikke kun at kunne vedligholde men også at hæve sit Counter-Strike niveau uden et fast hold i snart et år.

VELKOMMEN Mikkel “MistR” Thomsen