Nyhed

Vi starter op med FIFA i Kolding Esport

Skrevet af 18. juni 2019 No Comments

Hos Kolding Esport har vi fået en smule henvendelser vedrørende FIFA, med spørgsmål om hvorfor vi ikke har FIFA som en esportsgren endnu.
Den samme dårlige undskyldning har vi måtte give alle der har henvendt sig. Og det er fordi vi ikke er stødt på nogle individer der har haft lysten til at undervise andre spillere i Kolding.

“Efter en ret god snak med netop en spiller der viste sig at have lidt mere interesse end de andre, besluttede vi os for at tilgå FIFA på en lidt anderledes måde end vi har gjort med eksempelvis Counter-Strike, League of Legends osv.” – Siger Kolding Esports formand Martin Johansen.

Kolding Esport har derfor besluttet sig at lade et ungt talent spille FIFA for Kolding Esport og derefter finde trænere og spillere til FIFA undervisning i Kolding, i stedet for den traditionelle vej hvor vi med alle andre spil har haft nogle trænere og spillere før vi har fundet talenter til at markedsføre netop den esports titel.

Om Noah ‘Kingnh5’ Hougaard

Navn: Noah Hougaard
Nickname: Kingnh5
Fødselsdato: 12 januar 2004
Erfaring med FIFA: Har spillet FIFA siden FIFA 08 og har haft hvert eneste spil lige siden 2010 samt de ældre versioner 08 og 09, det betyder at jeg startede med at spille FIFA da jeg var et lille barn på 6 år gammel. Jeg har derfor en hel masse erfaring indenfor FIFA-verdenen.

Hvad er din drøm inden for FIFA?

Jamen, min drøm indenfor FIFA-verden er ligesom alle andres, jeg vil gerne opnå en status som professionel FIFA spiller. Jeg kan godt lide at underholde folk med det jeg nu gør og jeg livestreamer også FIFA på https://www.twitch.tv/kingnh5, så at blive professionel FIFA spiller er helt klart en drøm!

Hvorfor FIFA?

Grunden til jeg valgte FIFA er fordi jeg er god til selve spillet og kender en masse taktikker indenfor det. FIFA er det spil jeg har spillet mest og jeg har leveret fine resultater mod internationale og danske FIFA stjerner.

Hvad er grunden til at du lige netop valgte at samarbejde med Kolding Esport?

Jeg valgte at henvende mig til Kolding Esport fordi jeg søgte en klub som kunne hjælpe mig i gang med min drøm. Plus jeg også har hørt meget godt om Kolding Esport, så jeg tænkte bare: “Hvorfor ikke?”

Se her hvordan Noah klare sig mod eSuperliga spiller for Sønderjyske Magnus Rabeck (https://esuperliga.dk/player/rabeck/):

Og en tabt kamp men tæt i spillets niveau mod BorasLegend (Gammel hashtag united spiller og 200.000+ subs på Youtube https://www.youtube.com/channel/UC3VShdRR6vAp2FZIqoS4N1w ):

“Vores mål med Noah er at skabe opmærksomhed omkring FIFA i Kolding Esport samt at gøre et samarbejde med KIF Fodbold mere interessant. På den måde kan vi både hjælpe Noah en ekstra spiller, træner og ikke mindst KIF med i eSuperligaen” – Siger Kolding Esports formand Martin Johansen.