FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Her finder du svar på de ofte stillede spørgsmål vores trænere og kontaktpersoner får rigtig mange henvendelser med. Det er typisk nogle praktiske oplysninger som umiddelbart ikke er synliggjort.

Første udgangspunkt er at finde svaret herinde hvis ikke man kan finde det under respektive side (fx hvordan betaler man kontingent burde kunne læses under kontingent. Kan det ikke det, så kan det findes herinde).

Nogle svar vil blive fjernet herfra så snart de er blevet integreret på deres respektive undersider. Ser vi en tendens til at spørgsmålene bliver spurgt hyppigere igen, så forbliver informationen begge steder.

Er der en aldersgrænse?

Svar: Der er et krav på at man er 10 år og opefter, så man lettere kan tage vare på sig selv og ikke er for genert. Man skal nemlig være iblandt ældre børn også. Til Overwatch er der en nedre aldersgrænse på 12 år.

Der er ingen øvre aldersgrænse for hvornår man kan deltage til undervisningen.

Hvordan betaler man kontingent?

Svar: Man betaler via Holdsport. Vi har MobilePay tilknyttet vores foreningskonto, så man lettere kan betale via MobilePay appen ellers er der også mulighed for at betale direkte til vores foreningskonto.

Skal man have sit eget udstyr med?

Svar: Her kommer et lidt indviklet svar. Både i Bramdrupdam og Bygning 5 står der udstyr til alle computere så man behøves egentlig ikke at have sit eget med.

I Bramdrupdam er det forbudt at tage sit eget med, der skal man spille på det udstyr der bliver sat til rådighed.

I Bygning 5 må man gerne tage sit ejet med og udskifte det udstyr der sidder i computeren i første omgang. Der er dog to vigtige regler!

  1. Man SKAL sætte det oprindelige udstyr på plads efter brug af sit ejet
  2. Man SKAL benytte den grå USB-Hub der ligger på bordet, grundet slidtage i bundkortets porte.

Kan man ikke overholde disse to simple regler, så får man af vide at man må nøjes med det udstyr vi stiller til rådighed.

Til sidst vil vi dog anbefale at man så vidt muligt benytter det udstyr man er vant til eftersom man præsterer bedre med det.

Hvordan tilmelder jeg mig Holdsport?

Svar: Når man starter i Kolding Esport kræves det af en at man tilmelder sig på Holdsport. Dette kan gøres på to måder hvoraf vi anbefaler den første:
Man skal få træneren på holdet til at sende et invitations.

Når man modtager invitationen skal man blot klikke på linket og lave en konto på Holdsport. Har man allerede en konto i forvejen skal man bare være logget ind på den konto før man trykker på linket og så kan man vælge at tilknytte den.

Holdsport giver mulighed for at have en forældre konto der kan administrere medlemmernes kontoer, alt det kan man læse mere om og finde svar på her: https://www.holdsport.dk/da/spoergsmaal-svar/spiller-foraelder