GenereltNyhed

Vi tilbyder nu sociale- og firma arrangementer

Skrevet af 14. december 2018 marts 14th, 2019 No Comments

Kunne du tænke dig at prøve at spille Counter-Strike: Global Offensive, League of Legends, Fortnite eller måske endda Overwatch med eller mod dine kollegaer og venner? Så kan vi hjælpe med at sætte rammerne op omkring det.

I Kolding E-sport har vi tidligere haft succes med at lave arrangementer for firmaer, venner og  veninder der ville lave noget alternativt, som socialt arrangement.
Det er indtil videre kun noget vi har gjort på andres opfordring. Men på grund af gode oplevelser og at det støtter Kolding E-sports videre udvikling vil vi nu aktivt reklamere og invitere folk til firma arrangementer, fødselsdage eller andre sociale arrangementer.

Hvad vi tidligere har gjort har været at give en introduktion til fx Counter-Strike. Lidt om historien og rigtig meget information omkring hvordan man styre i spillet, hvad spillets regler er og vi besvare alle de tvivlspørgsmål der måtte være, det er med andre ord helt okay at være grøn på området, da vi sørger for at give en briefing af de vigtigste elementer i det spil man ønsker at prøve.
Vi sætter herefter rammerne for arrangementet, hvilket oftest har været en form for turnering eller kamp mod hinanden indbyrdes, så man spiller mod personer omkring sit eget niveau.

Lyder det her interessant og har du spørgmål til hvordan det ellers kunne foregå, så er du mere end velkommen til at sende en henvendelse til [email protected] eller ringe på +45 30 95 53 63 for at få en snak omkring hvad der er muligt samt arrangere et møde for at diskutere de praktiske ting, som tider, format i forhold til antal deltagere.